Exkluzív információk a NAMM Show-ról!

Írta aProAudio dátum: . Kategória: Interton Hírek

Néhány exkluzív információt osztunk meg Veletek a téli NAMM Show-al kapcsolatban!

A QSC vendégül látja pár közeli barátját, akik egytől egyig a zenei világból ismert sztárok. Ők fognak segíteni az új TouchMix keverőpult és a népszerű, több ízben is díjazott K sorozatú hangsugárzókbemutatásában. Minden riport és minden bemutató élőben látható majd egy többkamerás live stream segítségével, melyre ide kattintvairatkozhatsz fel.

A QSC standján fellép többek között a Nu-Blu Grammy díjas bluegrass zenekar, Ed Roth billentyűs virtuóz és zenekara, a Leftover Cuties, valamint Santana énekese, Andy Vargas is. További fellépők, – akik tagjai a K for Musicians csapatnak, – Omar Hakim világhírű dobos, aki játszott már a Weather Report, a Daft Punk, David Bowie, Sting és Madonna zenekaraiban, Chad Wakerman gitáros, aki zenélt az Allan Holdsworth-el és Andy Summers-szel is. Ott lesz Dweezil Zappa világhírű gitáros, valamint Thomas Lang, aki együtt turnézott Paul Gilbert-el, Tina Turner-el, és Kelly Clarkson-nal. És még mindig nincs vége, hiszen a vendégek között lesz Darryl Jones, a Rolling Stones basszusgitárosa, és Jordan Rudess, a Dream Theater billentyűse, akik szintén QSC rajongók. A pontos programtervet ide kattintva éred el.

Ne maradj le a QSC standján történő eseményekről! Kattints ide, csatlakozz a követőkhöz és a QSC értesítést küld számodra a közvetítés kezdetéről. A nézők között QSC logóval ellátott ajándéktárgyak kerülnek kisorsolásra!

Kövesd az eseményeket a Facebook-on is!
Figyeljétek a QSC.hu Facebook oldalát, mert egy kollégájuk a helyszínről exkluzív fotókkal szolgál majd számotokra!

Forrás:

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Kulcsszavak: , , ,

Gyártók a Interton oldalon

The best bonus by bet365 Ελλάδα 100% for new user.

Full Joomla 3.0 Theme free theme.