Felhasználási feltételek !

 Az oldal fejlesztés alatt !!!

Köszi a türelmet.

aProAudio

 

Az aProAudio.hu oldal partnerei mind a magyarországi professzionális hang, fény, videotechnikai illetve hangszer kereskedelem kimagasló résztvevői, a legtöbben közvetlen importőrök, forgalmazók vagy gyártók.

Kereskedelmük sajátosságágaiból fakadódóan jelentős olyan raktárkészlettel rendelkeznek, amit saját webshop-ukban nem tudnak, vagy nem szándékoznak megjeleníteni.

Ezek a termékek kereskedelmi szempontból újak, de típus váltás,illetve egyéb okok miatt nem megjeleníthetőek.De B-Stock, Demo vagy használt termékek is előfordulnak kínálatukban kedvezményes áron.

Az aProAudio.hu oldal ezeket a termékeket segíti eljuttatni a Vásárlóhoz (megrendelőhöz), illetve segít a Vásárlónak (megrendelőnek) megtalálni az egyébként más webshop-ban meg nem jelenített terméket is.

Az aProAudio.hu oldal nem forgalmaz termékeket, csupán a Patrnerinek elfekvő készleteit, B-Stock, Demo illetve használt termékeit jeleníti meg saját oldalán.

Így egy megrendelés alkalmával a megrendelő, és a termék forgalmazója között közvetít oly módon, hogy az itt megjelenített termék régi fogyasztói árát, és az aktuális fogyasztói, akciós fogyasztói árat feltűnteti oldalán, technikai jellegű információkkal segíti a termék kiválasztását, illetve a forgalmazóhoz ad elérhetőséget.

A Felhasználó a regisztráció során tudomásul veszi a rá vonatkozó adatvédelmi irányelveket, az aProaudio oldal felhasználási feltételeit, a Forgalmazó Partnerek álltal biztosított fizetési és szállítási feltételeket és egyet ért ezekkel.

A felhasználó regisztráció során használt emaíl címre aProAudio Hírlevelet kap amit a regisztráció törlésével az aProAudio.hu köteles megszüntetni. 

A Szállítási és fizetési feltételekről bővebb információ itt található.

Adatvédelemmel Kapcsolatos információk.

Az aProAudio.hu aProShop felületének felhasználási feltételeiről itt olvashat

Hamarosan…

 

Addíg is várjuk a kérdéseket.

Köszönjük az érdeklődést.

 

 
Forgalmazó elérhetősége: aProAudio

The best bonus by bet365 Ελλάδα 100% for new user.

Full Joomla 3.0 Theme free theme.