Interton Egyetem 2014

Írta aProAudio dátum: . Kategória: Hírek Arhívum

Szinte minden, ami az audiovizuális témában érintettek szem és fül ingere!

10374515_794928410548382_3719234217372278737_n

 

Az első Interton Egyetem mérlege, 2 nap, 3 terem, 15 előadás, 18 előadó (közülük 4 külföldi), 52 egyetemi óra, és több mint 300 résztvevő! Ám a legfontosabb szám számunkra most a hármas, hiszen hamarosan három lesz a magyar Interton Egyetem!

A magas látogatószám ékes bizonyíték arra, hogy nagyon jó úton halad a szakma, hiszen vannak audiovizuális téren olyanok, akik fejlődni, tapasztalni, újulni akarnak. Elsősorban ennek köszönhető, hogy 2014. november 25-26-án immáron a harmadik Interton Egyetem kerül megrendezésre Budapesten! A mérce pedig idén sem kerül lejjebb! Az előadók sorában az Interton szakemberei mellett elismert hazai szaktekintélyek is megtalálhatók, illetve Németországból és Hollandiából is érkeznek vendégelőadók, akik örömmel mondtak igent a felkérésre. A rendezvény látogatása idén is ingyenes. Ha nem szeretnél lemaradni róla, kattints ide és regisztrálj!

Mi lesz ezen a rendezvényen?

Szinte minden, ami az audiovizuális témában érintettek szem és fül ingere! A világon az elsők között itt mutatkozik majd be a német prémium gyártó, a d&b audiotechnik vadonatúj line array rendszere, az Y sorozat! A bemutatkozás pedig nem csak elméletet, de gyakorlatot is jelent, hiszen hangtesztek és élő nagykoncert is hallható lesz az új Y rendszeren! A QSC aktív hangsugárzóit szintén tesztnek (A/B) vetjük majd alá. A résztvevők vadonatúj digitális keverőpultokkal is megismerkedhetnek (QSC TouchMix, Yamaha QL és CL)! Az Interton Egyetemen a TouchMix immáron koncertkörülmények között is bemutatkozik, méghozzá A-tól Z-ig, hiszen bemutatunk egy éles beállást, az azt követő élő koncerttel együtt!
A világ élvonalába tartozó truss gyártó, a holland Eurotruss is képviselteti magát a rendezvényen. Az előadásukon szó lesz majd az új uniós szabályozásokról, illetve egyedülálló színpadtechnikai megoldásaikról. Az előadások sorában az akusztika is szerepel, hazai szaktekintélyeket hallhatunk majd a témában. Érinteni fogjuk az erősen irányított hangrendszerek világát is, bemutatunk egy hazánkban működő gigantikus rendszert, és néhány érdekes kulisszatitkot is elárulunk róla.

Kiknek szól ez a rendezvény és miért érdemes eljönni?  Kattints ide és tudd meg!

A pontos programtervet a későbbiekben ismertetjük, ám ha felkeltette érdeklődésed a rendezvény, ne maradj le, kattints ide és regisztráljhogy megkapd a további fontos tudnivalókat! A rendezvényen való részvétel ingyenes!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Aki ott van, ott van…

REGISZTRÁCIÓ

Amennyiben kérdésed van, kérjük írj nekünk az intertonegyetem@interton.hu címre.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Kulcsszavak: ,

The best bonus by bet365 Ελλάδα 100% for new user.

Full Joomla 3.0 Theme free theme.