Audio Outboard Múzeum felhívás

Írta taki dátum: . Kategória: Outboard Muzeum

Az aProAudio egy üzleti vállalkozás.

Feladata a magyarországi hangtechnikai gyártó és forgalmazó cégek elfekvő termékeinek, készleteinek marketing tevékenységének segítése.

Céljai között szerepel egy Hangstúdió és egy zenekaroknak bérelhető próbaterem üzemeltetése is.

Ezen túl az egyik fő célkitűzése, hogy a hangtechnikai képzéseken résztvevő tanuló srácok, és az oktatásukat végző intézmények munkáját is segítse. Ennek érdekében, non profit módon, kerül kialakításra az aProStudio környezetében egy szakmai gyakorlati helyszínnek alkalmas helyíség is amely segítheti a képzéseket végző intézmények, oktatók munkáját.

A digitális technika és technológia térhódításával egyre inkább feledésbe merül az analóg berendezések használata, ismerete, így alapvetően veszélybe került a hangtechnikai szakmánkhoz tartozó múlt ismerete is.

Ennek érdekében az aProAudio olyan irányba is próbál terjeszkedni, hogy hasznos ismeretterjesztő céllal megalapítja magyarország első

Audio Outboard Múzeumát.

Már most, a kezdeti álmodozás idején is több jelentős önzetlen, baráti eszközfelajánlás érkezett, ami megerősíti azt az elképzelésünket, hogy hiánypótló kezdeméyezésbe vágtunk bele. Ezeknek a felajánlóknak köszönjük a belénk fektetett bizalmat. 

Az outboard múzeumban kiállított berendezések mindegyike előre egyeztetett időpontban megtekinthető és kipróbálható, természetesen térítésmentesen.

Bízunk benne, hogy az így megmentett berendezések némileg hozzájárulnak, hogy szakmánk ne váljon egyszerűen áldozatává a számítástechnikának.

Kérném a magyarországi forgalmazókat és szolgáltató cégeket, intézményeket, hogy amennyiben nem használt, de makulátlan állapotú ilyen jellegű berendezésük ( kapu, kompresszor, fx, eq, egyéb ), dokumentációjuk, kiadványuk van és azt térítésmentesen felajánlanák a múzeumban kiállítási célra, vegyék fel velem a kapcsolatot.

A berendezések listája mellett elérhető lesz a felajánló neve és a berendezés gyári specifikációja is.

Természetesen minden felajánlott típusból csupán egyetlen kipróbálható darabot áll módunkban kiállítani az aProStudio-ban. 

A múzeumban szívesen látjuk még az ehhez kapcsolódó nyomtatott szakirodalmat, illetve a már használhatatlannak tűnő bármi egyéb berendezést is, hiszen ezeknek a régi eszközöknek ma már nem kevés a szervíz és alkatrész igénye sem.

A kiállított berendezések mindegyike a felajánló tulajdonában marad és viheti azt bármikor, ha jobb sorsot szán neki.

Ha valamilyen berendezésből több felajánlott darab is előkerül, akkor az cseredarab lesz, hogy olyan esközök is bekerülhessenek ami még nincs a polcon.

Természetesen a múzeum üzemeltetésében, vagy a berendezések beszerzésében, cseréjében kézpénz forgalom szóba sem kerülhet.

 

Köszönettel: taki

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Trackback from your site.

The best bonus by bet365 Ελλάδα 100% for new user.

Full Joomla 3.0 Theme free theme.