Aproaudio.hu aProShop felületének felhasználási feltételei

 

 

Az aProAudio hálózat aProShop felületének használata díj mentes.

Az aProShop szolgáltatásait csak magánszemélyek vehetik igénybe, olyan hirdetések feladására, amik jellemzően nem képeznek kereskedelmi tételt.

Az aProShopban csak használt vagy demo termékek jeleníthetők meg, tehát új és b-stock (csomagsérült új termék) termékek megjelenítésére nincs lehetőség.

Az aProShopban elhelyezett hirdetésekre azoknak az aProAudio felhasználóknak van lehetősége, akik rendelkeznek érvényes regisztrált aProAudio felhasználói profillal.

Az aProShop hirdetéseknek tartalmazniuk kell a hirdetés feladásának dátumát, a hirdetés feladójának nevét, elérhetőségeit (email , telefonszám ) a termék pontos típusát és annak elérhető specifikációját, a termékből rendelkezésre álló darabszámot és legalább egy darab képet a valós termékről ami a termékkel azonos néven van mentve .jpg vagy .png kiterjesztésben.

Az aproaudio.hu hálózat aProShop felületén elhelyezett hirdetésében szereplő termékek, a hirdetés feladójának tulajdonát képezik. 

Az aproaudio.hu minden esetben fenntartja a hirdetések tartalmával kapcsolatos irányelveit. Ezek alapján csak a professzionális rendezvénytechnikai termékek és gyári minőségű felszerelések, hangszerek megjelenítésére van lehetőség. A házilag készített berendezések, eszközök, hangszerek megjelenítésére nincs lehetőség.

Az aproaudio.hu vállalja és közli, hogy a termékkel kapcsolatos adatok, valamint a hirdetés feladójának a személyes adatai, a termék hirdetési lapján megjelenésre kerülnek. Az aproaudio.hu adatvédelmi irányelvei szerint a hirdető és a megrendelő is vállalják, hogy a regisztráció során megadott személyes adataikat az aproaudio.hu a beleegyezésükkel a hirdetés feladójának oldaláról feltünteti, a megrendelő oldaláról pedig az aproaudio.hu felhasználási feltételei szerint továbbítja a hirdetés feladója felé.

A hirdetésben külső oldalra hivatkozás elhelyezése nem lehetséges egyéb hírdetésről.(a Gyártói oldalról származó specifikáció segítheti a termék beazonosítását.)

Az aproaudi.hu egy esetleges rendelés esetén vállalja, hogy 2 munkanapon belül értesíti a hirdetés feladóját a rendelésről, és továbbítja a rendelést az eladónak.

Segít a kapcsolat tartásban az eladó és megrendelő között.

A hirdetés maximum 6 hónapon keresztül maradhat az aProShop fiókban. A hirdetés feladójának kérésére meghosszabítható.

A hirdetés törlésére a hirdető kérésére, a felhasználási feltételek megsértése esetén, illetve eladás után legfeljebb 48 órán belül kerülhet sor.

Az aproaudio.hu aProShopjában megjelenő hirdetések csak abban az esetben jeleníthetők meg más hirdetési oldalon, ha azok aproaudio.hu linkel vannak ellátva.

Az aproaudio.hu sem a hirdetéssel kapcsolatos elírásokért, sem a hirdető adataiért, sem a termékkel kapcsolatos garanciális vagy megrendeléssel kapcsolatos fizetési, szállítási vagy egyéb felmerülő problémákért nem vállal felelősséget. A termékek minőségéért és műszaki állapotáért a hirdető felel.

A hirdetés feladásának módjáról az alábbi címen érdeklődhet :

 

info@aproaudio.hu

 

Köszönettel aProAudio

 

 

Az aProAudio.hu felhasználási feltételeiről bővebben itt olvashat.

Forgalmazó elérhetősége: aProShop

The best bonus by bet365 Ελλάδα 100% for new user.

Full Joomla 3.0 Theme free theme.